La bucătărie
Prietenii mei știu că îmi place foarte mult să gătesc. În bucătărie mă simt ca peștele în apă.
Mai în glumă, mai în serios, uneori mă prezint așa: „Bucătar-amator, care evoluează în liga profesioniștilor”.
Dacă tot ați ajuns pe această pagină, trageți un pic cu ochiul la postările de mai jos. S-ar putea întâmpla să găsiți
o rețetă, pe care veți dori s-o preluați și să-i alintați pe cei dragi cu un răsfăț grastro-culinar. Mai știi?…
Pasta bolognese
Pasta bolognese. Cu ingrediente italiene și basarabene.
Ouă pochet cu rucola și cerry
Ouă pochet cu rucola și cherry. Uneori cuvintele sunt de prisos. Mai bine o dată să vezi, decât de o sută de ori să citești.
Salată de cherry cu ouă de prepeliță
Ingrediente accesibile, îți ia cinci minute, potolește foamea și nu îngrașă – ce mai poți cere de la o salată ușoară și delicioasă? Potrivită pentru cină sau în calitate de gustare la prânz.
Salată de creveți cu rucola și mozzarella
Azi, fiind duminică (adică, având eu mai mult timp liber) și amintindu-mi că nevastă-mea a adus de undeva (din una dintre deplasări, cred, dar nu mai țin minte precis) niște nuci de cedru, m-am gândit că e timpul să le utilizez.
Tocăniță de spanac cu ardei capia
Spanacul este perfect pentru bucătăria sănătoasă. De obicei, preferăm să mâncăm frunzele proaspete, în salate sau smoothy. De data aceasta, vom pregăti o tocăniță de spanac cu ardei capia.
Gaspacho, mâncarea țăranilor spanioli
Cândva, era considerată mâncarea oamenilor simpli, nevoiași. Astăzi este un deliciu culinar sănătos. Supa aceasta rece este de neînlocuit în zilele fierbinți de vară. O concurență serioasă okroșkăi rusești!
Pui cu legume în stil thailandez
Când crezi că ai gătit pieptul de pui în toate felurile posibile și imposibile, iată că descoperi o rețetă mai deocheată. Nu sunt sigur că thailandezii preferă pieptul de pui, dar rețeta merită toată atenția.